Telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes

Voor velen van ons is je telefoon een waardevol bezit. Hij houdt je in contact met je vrienden en kennissen, hij wijst je de weg en je leest je mail erop. Het is dan ook leuk om de telefoon die je zoveel gebruikt vrij van krassen te houden met een telefoonhoesje. Bij Yoursurprise is het mogelijk om je eigen hoesje te ontwerpen!

Kies voor je eigen stijl
Ga je aan de slag met het maken van een telefoonhoesje met foto of een andere afbeelding voor jezelf of maak je een cadeautje voor een jarige geliefde of kennis? Een zelf ontworpen telefoonhoesje is het perfecte cadeau voor de feestdagen! Yoursurprise biedt de mogelijkheid om voor een groot aantal verschillende telefoons een hoesje te laten maken. Ook zijn er per type telefoon verschillende materialen en soorten hoesjes beschikbaar. Zo blijft je telefoon altijd optimaal beschermd op een originele manier! Uiteraard kun je ook bij ons terecht als je een leuke hoes wilt laten maken voor je tablet.

Neem een kijkje in het zeer brede assortiment artikelen dat wij bedrukken, van T-shirts tot telefoonhoesjes! Bedruk jij je telefoonhoes met het logo van je eigen bedrijf of website om jezelf meer bekendheid te geven? Of wil je juist een foto van je geliefde of je huisdier op jouw telefoonhoes? Het kan allemaal.

Kies nu het telefoonhoesje voor jouw telefoon, selecteer welk soort telefoonhoesje je wilt laten bedrukken (en natuurlijk met welke afbeelding) en bestel jouw persoonlijke hoes snel bij Yoursurprise!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: