VT Wonen & Designbeurs

VT Wonen & Designbeurs

Hét grootste woonevenement van Nederland. 29 september t/m 4 oktober 2015. Wil of ga je aan de slag met je huis, dan is de beurs het ideale startpunt!

Welkom op de vt wonen&design beurs. De nieuwe naam voor de grootste woonbeurs van Nederland geeft antwoord op alle woonvragen. Dit jaar zijn er drie woonwerelden te beleven op de vt wonen&design beurs.

Wonen in stijl-hal
In de gloednieuwe Wonen in Stijl-hal vind je inspirerende luxe. Merken die zich hier presenteren creëren ontwerpen en verbouwingen waarbij allure en vakmanschap de belangrijkste kenmerken zijn. Ook vind je hier exclusieve en stijlvolle producten voor extra luxe wonen en leven.

Design-hal
Ontdek je ism Eigen Huis & Interieur in de designhal jonge ontwerpers met creatieve presentaties, de nieuwe collecties in dutch design en bijzondere ontwerpen van designtalenten.

VT Wonen hal
Ontmoet je in de vtwonen-hal stylisten en woonmerken die volop informatie en inspiratie geven waarmee je thuis direct aan de slag kunt gaan. Geef je huis zo zelf een (snelle) metamorfose!

Persoonlijke route
Maar waar je ook bent op de vt wonen&design beurs persoonlijk advies krijg je overal. Dat begint dit jaar bij binnenkomst. Nieuw op de beurs is de persoonlijke route. Bij de entree staan adviseurs klaar om aan de hand van jouw woonvraag een persoonlijke route voor je uit te stippelen.

De vt wonen&design beurs 2015 (voorheen Woonbeurs Amsterdam) luidt dit jaar het nieuwe woonseizoen in. Het is de plek waar je als woonliefhebber in Nederland merken en ontwerpers kunt ontdekken die hun nieuwe collecties tonen. Zes dagen lang presenteren ruim 200 woonexperts in alle woonstijlen de primeurs en trends om persoonlijk advies te geven en individuele woonwensen te realiseren.

Wilt u meer weten over VT Wonen en Design Beurs?