Menu
Vrije tijd

Weekendaanbieding: 2-daags ALL-IN Vriendinnenweekend in Munsterland

Ga je mee city trippen in Duitsland?

Zijn jij en jouw vriendinnen gek op het ontdekken van nieuwe steden? Dan mogen jullie dit arrangement zeker niet missen!

Met dit 2-daagse vriendinnenweekend gaan jullie het mooie Duitse Soest ontdekken. Jullie kunnen met dit arrangement genieten van een heerlijke overnachting in een prachtig hotel, krijgen jullie een lekker lunchpakket me voor onderweg, kunnen jullie je ’s avonds culinair laten verrassen met het 3-gangen diner en staan jullie de volgende ochtend rustig op met een uitgebreid ontbijt. Om het arrangement compleet te maken, kunnen jullie tussen 17.00 en 22.00 genieten van een paar lekkere drankjes. Waarschijnlijk zijn jullie nog nooit in deze stad geweest en dat kan misschien lastig zijn, daarom krijg je bij dit arrangement ook een stadsplattegrond. Kortom; alles voor een geslaagde city trip!

Er zijn enkele al voor jullie geweest, en dit is wat zij ervan vonden:

”Heerlijk vriendinnenweekend. Het personeel is super aardig en zoals we gewend zijn in Duitsland is het eten vers en heerlijk. Gelijk met ons was er een zeer grote groep ouderen. Dat maakte het wel erg druk maar aan de andere kant ook wel gezellig. Ons werd zelfs aangeboden om ’s avonds met de stadswandeling met gids mee te lopen. Zeer aardig. Kort-om een aanrader. Soest is een prachtig plaatsje. ”

Wanneer is het jullie beurt om te city trippen?

Recreatief.nl