Menu
Vrije tijd

Weekendaanbieding: 3-daags Wellness Arrangement in de Hanzestad Zutphen

Leg jezelf 3 dagen in de watten!

Wil jij nu 2019 eindigt jezelf nog even in de watten leggen of wil je iets hebben waar je alvast naar uit kan kijken voor het jaar 2020? Dan hebben wij een fantastische weekendaanbieding voor jou!

Met dit arrangement genieten van 3 dagen ontspanning. Je overnacht 2 nachten in een prachtig hotel gelegen in de Gelderse Hanzestad Zutphen. Tijdens jouw verblijf kun je heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en krijg je 1 dag de toegang tot het Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen. Daarnaast krijg je nog een leuke informatie pakket met een hofjeswandeling waarmee jij Zutphen gaat ontdekken. Kortom; het ideale arrangement voor wie op zoek is naar ontspanning.

Overnachten in een 17e eeuwse pand in Zutphen

Je overnacht in het prachtige historische Zutphen. De historie van de stad proef je ook terug in jouw verblijf. Je verblijft namelijk in een prachtig hotel die gevestigd is in een 17e eeuws pand. Hoewel het hotel in een historisch pand is, is het van alle gemakken voorzien. Zo kun je genieten van de wellness van het hotel, kun je fietsen huren om de omgeving te ontdekken, kun je een heerlijk drankje nuttigen in de bar of een lekker hapje eten in het restaurant. Voor wie tijdens zijn verblijf ook graag sportief bezig is, is ook hier aan het goede adres. Het hotel heeft namelijk ook faciliteiten als tennis, bowling, biljarttafel, fitness en een zwembad. Klinkt dat niet als een geweldig hotel waar jij heerlijk zult ontspannen?

Wanneer kom jij in het mooie Zutphen ontspannen?

Recreatief.nl