Menu
Vrije tijd

Weekendaanbieding: Vriendenweekend in Brabant

Bent u op zoek naar een leuk groepsweekend in Brabant? Geniet in een van de groepsaccommodaties op deze locatie, ga er op uit met 6 personen of verblijf met 12 personen op een landhuis. U kunt er op uit naar Den Bosch maar u kunt ook op het park blijven om bijvoorbeeld een spellen avond te houden.

Als u dan toch in de buurt van de Efteling verblijft kunt u er ook een dagje op uit gaan en de verschillende attracties beleven. Wilt u liever een avondje er op uit in een kroeg ook dit kan. U Zit dicht bij de stad Den Bosch waar u in de avond een leuke kroegentocht kunt maken met uw vrienden groep.

Groepsaccommodaties

6-persoons boerderij: Op de begane grond vind je; hal, toilet, douche (apart van toilet), slaapkamer, zitkamer met open haard en kleurentelevisie met centraal antennesysteem en een DVD-speler, een eenvoudig ingerichte keuken.

6-persoons luxe villa: Deze sfeervolle en vrijstaande vakantiewoning is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is een ruime woonkamer gelegen met keuken, eet- en zithoek alsook een toilet en toegang tot het terras. Verder is er beneden een slaapkamer en in de hal bevindt zich nog een apart toilet. De twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn voorzien van een eigen wastafel.

8-persoons luxe villa: Deze luxe, ruime en vrijstaande vakantiewoning in het bos is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is een ruime woonkamer gelegen met eigen keuken, eet- en zithoek alsook een 2-persoons slaapkamer met badkamer, douche, ligbad, toilet en bidet. De zithoek heeft een gezellige kachel die gestookt kan worden met parafine blokken. De overige drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping evenals een aparte badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet. Op de bovenverdieping bevindt zich ook een infra rood sauna. In de hal bevindt zich nog een apart toilet.

12-persoons landhuis: Verblijf met een groot gezelschap in dit riante landhuis die een eigen poort heeft naar het bos. De grote, maar toch knusse ruimte wordt gesplitst in een grote woonkeuken waar je heerlijk samen kunt eten en natafelen. Daarnaast is er een zithoek met een grote gashaard. Via een trap kom je bij de slaapvide. Op de begane grond is een 2-persoons slaapkamer met eigen badkamer voorzien van douche en wastafel. Onder het huis is een slaapverdieping gemaakt met drie slaapkamers en twee badkamers. Het huis heeft drie aparte toiletten.

Beleef een vriendenweekend in een groepsaccommodatie in Brabant.

Recreatief.nl