Menu
Vrije tijd

Weekendje Golfen met vrienden in de Weerribben

Actief groepsuitje

Genieten van een Golfarrangement in de Overijsselse Weerribben en overnachten in een luxe villa gelegen op een prachtig vakantiepark. De Villa’s hebben allen meerdere 2-persoonskamers met eigen badkamer. U gaat een dag golfen bij Golfclub Havelte en ’s avonds is het heerlijk culinair genieten in het sfeervolle restaurant bij de villa.

Overnachten in een luxe Villa

Op de begane grond vindt u de hal met apart toilet en berging met wasmaschine en wasdroger. In de ruime woonkamer is een gezellige zithoek met sfeerhaard, TV en stereo.

In de moderne, volledig ingerichte keuken is een prachtig kookeiland met vaatwasser en combi-magnetron.

Op de benedenverdieping is een slaapkamer met TV en badkamer met douche en toilet en suite. Boven zijn 3 slaapkamers met 2 aparte bedden, TV en 3 badkamers en suite, één van de badkamers is voorzien van een bad / douche combinatie en toilet. De andere 2 zijn voorzien van douche , toilet en wastafel.

De woning heeft een ruime tuin met terras en is voorzien van tuinmeubilair. Er is voldoende parkeerruimte bij de woning, u heeft vrij gebruik van Wi-Fi en gedurende uw verblijf heeft u vrije toegang tot ons binnenzwembad.

Sfeervolle locatie in de Weerribben

Een voormalige boerenhofstede, landelijk gelegen met een grote tuin en terras aan het water, waar het heerlijk vertoeven is. U overnacht in één van de 4 de groepsvilla’s van 8, 16 of 24 personen van het villapark.

Alle villa’s zijn rietgedekt, grote ruime tuin met veel privacy en voorzien van alle luxe. De groepsvilla’s zijn voorzien van 2-persoonskamers met eigen badkamer en tv.

Kom ook genieten van een actief Golfweekend met vrienden in de Weerribben!

Recreatief.nl