Review TIP: Weekendje Weg Weerribben in een Bungalow

Review TIP: Weekendje Weg Weerribben in een Bungalow

Kom een weekend heerlijk tot rust in de prachtige omgeving van Nationaal park deWeerribben. U overnacht in onze luxe bungalows die een perfect startpunt vormen om de omgeving te ontdekken.

Weekendje Overijssel – voorbeeldprogramma
Vrijdag
Vanaf 09.00 uur kunt u terecht in het restaurant. Ga de omgeving alvast ontdekken of maak vrij gebruik van de faciliteiten. Om 15.00 uur zijn de sleutels van uw villa beschikbaar.In dit arrangement zit een half uur sauna, klootschieten op de weg en lopen op het water inbegrepen. U kunt zelf bepalen op welke dag en hoe laat u deze mogelijkheden wil ondernemen.

19.00 uur
Bij het restaurant kunt u een pizza of maaltijd afhalen.

Zaterdag
Rond 09.00 uur wordt het ontbijt bij uw villa gebracht. De dag kunt u geheel naar eigen invulling indelen.

18.00 uur
De barbecue of gourmet wordt naar uw villa gebracht.

Zondag
Rond 09.00 uur wordt het ontbijt bij uw villa gebracht.
Wederom is de dag geheel naar eigen inzicht in te vullen. Maak een mooie boottocht door de Weerribben of Giethoorn, ontdek de wereld van rupsen, vlinders en orchideeën in Luttelgeest, maak gebruik van de wandel- en fietsroutenetwerk, oftewel genoeg te doen.

19.30 uur
Bij het restaurant kunt u een pizza of maaltijd afhalen.

Maandag
09.00 uur Afscheidsontbijt in het restaurant.

't Binnenhof

Sfeervolle locatie in de Weerribben
Café-Restaurant ‘t Binnenhof, villapark en Residence de Weerribben in Paasloo.

Een voormalige boerenhofstede, landelijk gelegen met een grote tuin en terras aan het water, waar het heerlijk vertoeven is. U overnacht in één van de 4-,6-, 8-persoonsvilla’s of in één van de familievilla’s van 16 of 24 personen van Villapark de Weerribben. Alle villa’s zijn rietgedekt, grote ruimte tuin met veel privacy en voorzien van alle luxe. De familievilla’s zijn voorzien van 2-persoonskamers met eigen badkamer en tv.

Eetcafé Giethoorn en vakantiepark Giethoorn
Een gezellige brasserie in huiskamersfeer met mooi terras aan het water in de historische dorpskern van Giethoorn. U verblijft in 4 of 6 persoonswaterlodges die voorzien zijn van alle luxe, terras aan het water en beschikken over een elektrosloep.

Belterwiede Restaurant en waterpark Belterwiede
Een ouderwets bruin café-Restaurant in een nieuw jasje met een ruim terras in Wanneperveen. U verblijft in de luxe 4- of 6-persoons watervilla’s met eigen aanlegsteiger en terras aan het water.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“De groepsaccomodatie was prima, de aankleding tuin etc. kan nog wel wat gezelliger. De service vanuit het restaurant ‘ de Binnenhof’ was uitstekend. Prima attente gastheer . Een aanrader voor groepen.”
Wil Koevoets geeft een 9.

“We waren hier om ons 30 jaar huwelijksfeest te vieren, het was een top weekend, ontbijt werd gebracht was prima voor elkaar, ook het eten ‘s avonds was prima voor elkaar, schone bungalow. Het arrangement was goed. Komen zeker nog een keer terug.”
Marilinka Neuvel geeft een 9.

“De bungalow was prima geschikt voor 8 personen. Het personeel was buitengewoon klantvriendelijk en service gericht. Pluim. En de Weerribben is een erg mooi gebied.”
Joop Heger geeft een 8.

“Het park en de viila zijn grandioos, de mensen zijn erg vriendelijk die ons hielpen. Wij hadden uitgebreid pakket en dat was goed verzorgd. Helaas moest ik wat inkopen doen buiten het park(Oldemark).”
Koos de Bruijn geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van een Weekendje Weg Weerribben – Overnachten in een Bungalow?