Menu
Beauty

Wellness Dream Cruise

Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis! Waan u in de wereld van luxe en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van de Wellnessboot in het Brabantse Mill. Deze ware blikvanger is uniek door haar bijzondere vormgeving.

U wordt welkom geheten aan boord en krijgt een rondleiding door de gastvrouw op de Wellnessboot. Aan boord kunt u gebruik maken van alle saunafaciliteiten. Badjas, handdoeken en badslippers liggen al voor u klaar. Bij uw ontvangst krijgt u een kop koffie of thee en een lekkernij.

Tijdens uw beautydag krijgt u een Rassul behandelingvan 40 minuten. Een rasul behandeling is een Oriëntaals reinigingsritueel met klei. Door de klei over uw lichaam te verdelen worden dode huidcellen en vuil uit de poriën verwijderd. Dit reinigingsritueel wordt begeleidt door een van onze wellnessmedewerkers.

Verder mag u aan boord vrij gebruik maken van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo en ook de faciliteiten van Fitland Sportcentrum kunt u gratis gebruiken. Voor we afscheid nemen krijgt u nog een leuk presentje van Comfort Zone.

Wellness Dream Cruise?