Menu
Vrije tijd

Wellness weekendaanbieding – Even 3 dagen opladen en relaxen in Alkmaar

Even rustig opladen van de dagelijkse drukte en sleur… Ieder mens heeft soms even tijd voor zichzelf nodig toch?

Er zijn tal mogelijkheden om energie op te doen! Denk bijvoorbeeld aan lekker uitwaaien op het strand en een frisse neus halen, shoppen in dé winkelstad Alkmaar en lekker eten bij het fantastische aanbod aan restaurantjes!

4-sterren Hotel – Lokaal betrokken met een unieke eigen stijl!

Wij zijn nét even een “anders dan anders” hotel en dit ziet u direct bij binnenkomst, maar ook in de styling van uw kamer.
Ons hotel is een prachtige uitvalsbasis op een centraal punt van Alkmaar.
Ons 4-sterren hotel is op 1.5 km afstand van de mooie stad Alkmaar met haar prachtige oude straatjes, grachten en monumenten.

Alkmaar staat bekend om haar kaasmarkt, maar wist u dat wij ook één van de beste winkelsteden van Nederland zijn?
Wij liggen tevens in de buurt van de duinen, bossen en de prachtige kust van Noord-Holland. Genoeg keuze voor een leuke tijd in ons hotel!

Even heerlijk ontspannen
Het hotel beschikt over een prachtige beauty salon!

Bent u toe aan even ontspanning na een lange reis of heeft u zulke zere voeten na een dag struinen en shoppen door Alkmaar? Dan bent u bij de beauty in dit hotel aan het goede adres. Door de intieme kleinschalige opzet kunt u in alle rust genieten van uw moment van de dag. De sauna’s bestaan uit een infrarood sauna, een Finse sauna en een Turks stoombad. Verder biedt Angie van de beauty u 2 heerlijke behandelingen aan bij deze wellness aanbieding.

Geniet van heerlijk weekendje weg en ga eens relaxen in Alkmaar.

Recreatief.nl