Menu
Vrije tijd

Vriendinnenweekend Tip: Wellnessweekend in Noordwijk aan Zee

Geniet van dit heerlijke Vriendinnen Wellnessweekend in Noordwijk aan Zee. Lekker uitwaaien met je beste vriendinnen op het strand en jullie mogen alle dagen gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van Azzurro Wellness. de 1e avond genieten jullie van een heerlijk 3-gangen diner bij de Beach Club en de 2 avond in restaurant DYLANS in het hotel.

Het splinternieuwe hotel
Kom ontspannen, voel u thuis en laat u verwennen. Geniet van onze luxe kamers en begin de dag met ons royale ontbijt.

Het leven aan zee is heerlijk, elk jaargetijde weer! Hier kunt u zonnen en zwemmen, strandjutten en uitwaaien of kilometers lang struinen door de duinen. Liever shoppen of lekker lang loungen op een terras? Ook dan wordt u heel gelukkig van Noordwijk.

Welkom ook in onze eigen Alexander Beach Club. Hier kunt u 365 dagen per jaar genieten van de zee en het strand in een luxe en warme Ibiza-vibe. Vergeet tenslotte niet om een paar uur te relaxen in de wellness. U gaat als nieuw weer terug naar huis.

Sjiek, stoer en compleet anders. Dat is wat je denkt als je dit schitterende hotel binnenwandelt. Kom snel kijken in ons vernieuwde hotel!

De kamers
Het Hotel beschikt over 62 luxueuze kamers met balkon, alwaar u heerlijk kunt overnachten met het geluid van de zee op de achtergrond. Onze kamers zijn uitgerust met alle denkbare hedendaagse comfort, daarnaast beschikken alle kamers over gratis WIFI, met een laptop kan men in het gehele hotel gebruik maken van deze service.

Tevens beschikt het hotel over een solarium, sauna en Turks stoombad, maar ook kunt u naar het naastgelegen Azzurro Wellness waar u als gast van ons hotel gratis toegang heeft.

Het Hotel beschikt over een eigen afsluitbare parkeerplaats (gratis) en een parkeergarage.

Restaurant & Bar

RESTAURANT

DYLANS is onze nieuwste aanwinst. Deze centrale bar, lounge en restaurant vindt u op de begane grond van het hotel. Een heerlijke culinaire hotspot waar onze hotelgasten de deur niet voor uit hoeven. Onze koks hebben een Passion for Grilling. Wij kijken er naar uit u de lekkerste gerechten te serveren.

Loungebar

Hotelbars & restaurants zijn hot! En zeker niet meer puur en alleen voor toeristen. In alle grote steden zie je het… voor een goede borrel met een bite ga je naar een hippe hotellounge. DYLANS heeft de lekkerste borrels, wijnen, cocktails en de beste bar-bites!

Ga er eens lekker op uit met vriendinnen en ga uitwaaien tijdens dit vriendinnen wellnessweekend in Noordwijk.

Recreatief.nl