Menu
Vrije tijd

3e editie van het Smaakmakers Festival

Op 24 en 25 september 2016 organiseren we de 3e editie het Smaakmakers Festival. Een groot en gezellig openlucht restaurant met mobiele keukens en foodtrucks met storytelling food, live muziek en diverse foodwalks. Ook voor de kinderen is er volop vermaak! Een weiland aan de Julianaweg wordt omgetoverd tot één groot en gezellig openlucht restaurant met mobiele keukens en foodtrucks. En er is meer! Zo kun je naast lekker eten ook smullen van de verhalen, live muziek, en andere smaakmakende (kinder)activiteiten.

Volop kinderanimatie
Kinderen kunnen zich op het festivalterrein o.a. vermaken met een springkussen, pony rijden en koken bij het Kinderkookcafé Appeltje Eitje. Op zaterdagmiddag zijn er 2 verschillende kindertheatervoorstellingen en op zondagmiddag kunnen de kinderen komen kijken bij de 2 voorstellingen van Kindercircus Okidoki. Kleurig Kakelen heeft speciaal voor het festival een creatieve workshop ontwikkeld en de oudere jeugd kan meedoen aan een echte survival georganiseerd door Reestdal Outdoor.

Een fantastische afsluiter van de zomer en de ideale gelegenheid om met familie, vrienden, buren of met collega’s af te spreken en al etend gezellig bij te kletsen!
De toegang tot het festival is gratis, er wordt alleen betaald voor de drankjes en de hapjes/gerechten die gegeten worden.

Programma zaterdag 24 september
13.00 – 22:00 Opening mobiele keukens Smaakmakers

13.00 – 17.00 Tap a Tune ♪

17.00 – 22.00 Dirty dogs ♪

Programma zondag 25 september
13.00 – 20:00 Opening mobiele keukens Smaakmakers

13.00 – 16.30 Ted Pickman ♪

16.30 – 20.00 Bobby Bee & the B.J’s ♪

GRATIS ENTREE!

Klik hier voor meer informatie over het Smaakmakers Festival 2016!