Menu
Lipgloss / Lippenpotlood / Lippenstift / Make-up

Lippen om te zoenen!

Iedereen heeft wel eens last van droge lippen, maar hoe krijg je nou echt zachte lippen. Hieronder komen vijf eenvoudige tips! 

1.Lippenbalsem
Dat moet de basis voor je lippen zijn, smeer zo vaak mogelijk je lippen in met een zachte balsem. Je lippen worden namelijk erg beschadigd door het weer denk daarbij aan regen, kou maar ook zeker zon doet wat met je lippen.

2.Scrubben
Wat ook belangrijk is voor je lippen is om één keer in de week je lippen te scrubben. Gelukkig is daar niet zoveel voor nodig, het beste is om het gewoon met een tandenborstel te doen. Je wrijft dan voorzichtig met de tandenborstel over de lippen heen. Door dit een beetje bij te houden haal je de dode schilfers van je lippen af.

3.Mooi maken
Je lippen goed verzorgen is stap één maar ze mooi maken is stap twee. Door een streepje om de lippen heen te maken maak je ze opvallender. Door een scherpe punt te hebben word het een mooi en strak lijntje.

4.Kleurtje
Af en toe een kleurtje op je lippen is altijd mooi. Heb je smalle lippen, kies dan een lichte kleur lippenstift. Heb je volle lippen, ga dan voor een donker kleurtje. Om je lippenstift langer te behouden, breng je eerst een beetje foundation aan op je lippen.

5.Volle lippen
Niet iedereen is gezegend met volle lippen net als Scarlett Johansson of Angelina Jolie. Gelukkig zijn er trucjes om je lippen voller te laten lijken. Lipgloss bijvoorbeeld dat laat je lippen een stuk voller lijken. Maar voor echt vollere lippen breng je na de lipgloss een witte glans aan op het midden van je lippen (onder en boven). Gebruik hiervoor oogschaduw of een highlighter. Blijf in de loop van de dag je lippenbalsem, lippenstift en lipgloss aanbrengen voor mooi verzorgde lippen!