Beauty voor ouderen

Beauty voor ouderen

Ook de ouderen onder ons willen wel eens goed verwend worden. Hieronder een aantal leuke tips om ze mee te verrassen, ook leuk voor Moederdag!

Een schoonheidsbehandeling
Laat je moeder of oma eens lekker verwennen in de beautysalon! Een heerlijke massage of gezichtsbehandeling, daar fleuren ze helemaal van op. Er zijn ook schoonheidsspecialisten die aan huis komen, dat is nog idealer!

Nieuwe kleren of sieraden uitzoeken
Zoek samen met je moeder of oma nieuwe kleding of leuke sieraden uit. Er zijn diverse webshops met leuke kleding voor ouderen, maar ook de traditionele kledingcatalogussen zijn nog steeds verkrijgbaar. Sieraden zijn ook online en in de winkel verkrijgbaar.

Een weekendje weg
Veel ouderen vinden het heerlijk om even lekker weg te gaan. Het doet ze goed en ze stralen als ze erover kunnen vertellen. Dit hoeft niet ver weg te zijn, er zijn in Nederland bijvoorbeeld heel veel leuke cruises of busreizen voor ouderen.

Een kappersbon
Het kapsel moet natuurlijk altijd goed in de plooi blijven en daarom zal je moeder of oma een kappersbon zeker waarderen! Als het nodig is, zou je ook een thuiskapper kunnen inschakelen.

Met bovenstaande ideeën zul je je moeder of oma zeker verrassen!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: