Menu

Halverwege deze maand kunnen we weer een nieuwe limited edition collectie van Catrice in de schappen vinden. Ditmaal heeft de collectie Cuba als thema, we kunnen dus een kleurrijke caribische collectie verwachten!

 

Bronzing Powder
Een absolute must-have voor een frisse en zongekuste teint! De zachte Bronzing Powder heeft een extra groot formaat en een coole print. De poeder is, dankzij de bijna matte textuur, ook ideaal om de contouren van je gezicht te modelleren.

Verkrijgbaar in de kleur C01 brown
Consumentenadviesprijs: € 4,49

 

Liquid Shimmer Eye Liner
Liquid Shimmer Eye Liner is gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen dankzij het kwastje. De langhoudende vloeibare eyeliner glinstert in de kleuren mintgroen en donkerbruin. Creëer perfecte accenten voor zomerse make-upstijlen en geef een hippe finish aan je casual outfit op je Cubaanse reis met deze Limited Edition.

Verkrijgbaar in de kleuren C01 Take It Mint en C02 Reggaeton
Consumentenadviesprijs: € 2,99

 

Loose Eye Shadow
Pure kleur! De hoog gepigmenteerde loose powder eyeshadow garandeert volledige kleurintensiteit. Ogen stralen helder als de zomerzon met een metallic glanseffect. Het kleurenpalet met warmgeel, licht- en donkerbruin en twee in het oog springende tinten mint en koraal weerspiegelen de prachtige stedelijke sfeer van Cuba.

Verkrijgbaar in de kleuren C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum en C05 Take It Mint
Consumentenadviesprijs: € 2,99

 

 

Soft Lip Colour
Zachte, kleurrijke en glanzende lippen! De hoge pigmentatie van Soft Lip Colour zorgt voor een levendige en intense lipkleur. De lipstick voelt heerlijk licht op je lippen dankzij de geltextuur. In koraal en bruin voor een perfecte zomerdag op het strand of in de stad.

Verkrijgbaar in de kleuren C01 Salsa Cubana en C02 Be All Smiles
Consumentenadviesprijs: € 3,99

 

 

 

Ultimate Nail Lacquer

Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme kleuren – Ultimate Nail Lacquer by CATRICE. Het kleurenspectrum in deze Limited Edition is geïnspireerd op de kleuren van Cuba: warme kleuren, zoals heldergeel en twee verschillende bruintinten worden aangevuld met koraal en mintgroen. Deze tinten onderstrepen je zomerstijl en combineren ideaal met de andere producten in deze Limited Edition. Het nieuwe extra brede kwastje garandeert een nog professionelere applicatie op de gehele nagel met slechts één streek.

Verkrijgbaar in de kleuren C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum en C05 Take It Mint
Consumentenadviesprijs: € 2,49

“Cucuba” is vanaf half augustus t/m half september 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.