Menu
Geen categorie

Nieuwe collectie Essence – Colour Arts

Vanaf volgende maand, en in België al vanaf halverwege deze maand, zal er in het Essence schap een hele mooie nieuwe lijn te vinden zijn, namelijk Colour Arts. Deze lijn, bestaand uit pigmenten en tools, stelt je in staat je eigen perfecte oog en lip make-up samen te stellen en ook de perfecte kleur nagellak te mixen.

Er is keuze uit maar liefst twintig verschillende kleuren met verschillende finishes; van glanzend tot matte en van metallic tot glitter.

Consumentenadviesprijs: €2,49

 

 

Colour Arts Eye Base

Dit is de perfecte basis voor deze pigmenten en zorgt er voor dat je oogmake-up lang blijft zitten en dat de kleuren extra mooi uitkomen.
Consumentenadviesprijs: €1,79

 

Colour Arts Lip Base

Breng eerst deze transparante basis aan en breng hier over heen de pigmenten aan met de Multi Tasker voor een langdurig resultaat.
Consumentenadviesprijs: €1,79

 

Colour Arts Nail Base

Een transparante basis lak waar je de pigmenten aan toevoegd. Uiteraard kun je de pigmenten ook mengen! De transparante lak kan tevens als top coat worden gebruikt.
Consumentenadviesprijs: €1,59

 
Colour Arts Multi Tasker

Deze applicator is speciaal ontwikkeld om de pigmenten makkelijk op ogen en lippen aan te brengen en om de pigmenten met elkaar te mengen. Bovendien is hij makkelijk te reinigen met make-up remover.
Consumentenadviesprijs: €1,29

Colour Arts Mixing Jars

Makkelijke transparante potjes waar je de pigmenten in kunt mixen en bewaren. Verkrijgbaar in setjes van twee stuks.
Consumentenadviesprijs: €1,29

Kijk voor meer informatie op Essence.nl