Menu
Mode

10 Goede redenen om nieuwe kleding te kopen!

Wij vrouwen kunnen het gek niet zo bedenken, waarom we nu weer toe zijn om nieuwe kleding te kopen. Maar we zijn het wel en alleen wij weten waarom. Vraag je jezelf af of je wel nieuwe kleding moet kopen dit weekend? Lees eerst deze 10 goede redenen waarom je dat wel zou moeten doen.

1. Het is nu dé trend! Iedereen heeft een suède rok dus jij moet er ook een kopen.

2. Het is in de aanbieding. Toen die broek 60 euro was vond je hem best lelijk, maar nu die 50% afgeprijsd is, is het een heel ander verhaal!

3. Je kan het altijd nog terug brengen, toch? Je hebt geen zin om te passen of om je te stressen in de winkel. Je koop het nu, past het thuis en brengt het terug als het je niet bevalt… Ook al breng je het nooit terug.

4. Het is in principe een investering in jezelf. Je koopt het nu en je kan het voor de rest van je leven dragen. Hoe geweldig is dat?

5. Ja, je hebt 15 paar hakken, maar niet in dié kleur.

6. Je moet iets nieuws kopen, want je hebt binnenkort (datum nog onbekend) een trouwfeest, interview, verjaardag etc. Tja, het is niet jouw schuld dat je overal voor wordt uitgenodigd.

7. Maar (naam van een beroemdheid) heeft vorige week ook zo´n jurk gedragen, dus nu moet jij er ook een kopen. Dan weet je zeker dat het goed zit.

8. Het is Payday! Wat moet je anders met je geld doen die dag?

9. Je hebt de laatste tijd zo hard gewerkt of gesport, noem maar op. Ik bedoel, je verdient het gewoon om jezelf cadeaus te geven voor je prestaties.

10. Je koopt iets wat nooit uit mode gaat, waarom zou je het dan niet kopen? Dat is juist super slim.