Top kerstarrangement in België 2016

Top kerstarrangement in België 2016

Kijkt u ook zo uit naar de kerstdagen!?

Speciaal vanwege de kerst hebben we dit top kerstarrangement uit België geselecteerd. Met 2 overnachtingen, 2 keer een 4-gangen kerstdiner en nog meer word uw kerst onvergetelijk.

3 daags Kerstmarkt arrangement – Kerst in Limburg
Bezoek tijdens uw verblijf in de charmante Voerstreek de Kerstmarkten in België en Nederland. Het hotel is gelegen op de grens van Zuid-Limburg en België en op maar 18 km vanaf Valkenburg.

Het hotel
Het knusse hotel heeft 12 kamers. Zij voldoen allen aan de genoemde voorwaarden, volgens de normen van Toerisme Vlaanderen. De kamers zijn landelijk ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. U overnacht in een
herberg achtige sfeer. Het restaurant nodigt u uit voor een sfeervol “diner” met zicht op het bos. Op het zonnig tuinterras is het heerlijk vertoeven na uw wandeling, Kortom, we streven ernaar een charmante invulling te geven aan uw verdiende pauze en we verwelkomen iedereen die rust en ontspanning zoekt. Parkeerplaatsen zijn aanwezig en na overleg is uw trouwe viervoeter welkom. Elektrische fietsen zijn te huur in het hotel.

Keuken
Een fijne keuken die de streekgerechten van de Voerstreek bijzonder eert. Wij laten ons inspireren door de seizoenen, gebruikmakend van regionale, artisanale producten van omringende boerderijen. Zo komt er een bijzondere symfonie van smaken tot stand. Al deze combinaties zorgen voor een unieke menukaart! Voor onze vegetarische gasten koken wij graag iedere dag een gevarieerd menu. Glutenvrij koken, op aanvraag, is geen probleem voor ons keukenteam. Vermeld bij boeking uw eventuele dieet.

In ons hotel serveren wij fascinerende wijnen en verfrissende bieren van de streek, ook ons huisbier ‘Michelleke’.

Dit betoverende kerst arrangement is inclusief:

  • Bij aankomst info krantje van de streek
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijtbuffet
  • 2x Een 4-gangen gevarieerd diner
  • Gratis hotel wandel/auto routes ter beschikking

Kijk voor meer informatie op 3 daags Kerstmarkt arrangement – Kerst in Limburg

Boek nu met korting!
Boek vóór 20 november 2016 en ontvang € 5,- korting per persoon.

Met recreatieve groet,

Recreatief.nl