Menu
Beauty

Een dag lang alle aandacht!

Een dag volledig verzorgd worden met de nadruk op persoonlijke aandacht.Voor veel vrouwen het toppunt van verwennerij! Een dagje in het Palace Wellness Centre is misschien wel de leukste manier om heerlijk tot rust te komen!

Voor veel vrouwen het toppunt van verwennerij. Een dag volledig verzorgd te worden in het luxe kleinschalige Wellness Center met de nadruk op persoonlijke aandacht. Een dagje in het Palace Wellness Centre in Noordwijk is misschien wel de leukste manier om heerlijk tot rust te komen en bovendien lekker verwend te worden door het team. Sinds kort is het Palace Hotel het eerste Green Key hotel van Noordwijk. Bij ons staat duurzaamheid en milieu bewustheid hoog in het vaandel!

In het Wellness Center staat aandacht, ontspanning en schoonheid centraal. U geniet van verschillende behandelingen. Wij werken met het Duitse merk Babor. Gedurende de gehele dag kunt u gratis gebruik maken van koffie, thee en bronwater. Onze beauty arrangementen zijn met badkleding. Door de persoonlijke aandacht die onze schoonheidsspecialisten u geven kunt u bij ons weer helemaal tot uzelf komen en genieten van alle rust. Ons Wellness is kleinschalig maar van alle gemakken voorzien. Een ding staat vast, u keert volledig ontspannen en relaxed weer naar huis terug.

Een dag lang alle aandacht?