InnerBeauty krijgt steeds meer aandacht

InnerBeauty krijgt steeds meer aandacht

Wist je dat we onze InnerBeauty steeds meer aandacht gunnen?

Een geweldige ontwikkeling… steeds meer en vaker besteden we aandacht aan ons zelf. Het is zo belangrijk om zorg te hebben voor je innerlijk. Daarmee creeër je jouw InnerBeauty. En eenmaal mooi van binnen zorgt gelijkertijd voor een stralende buitenkant.

Op allerlei manieren kun je jezelf aandacht of rust geven. Door yoga te beoefenen, te mediteren, alleen de natuur in te gaan om gewoon even ‘te zijn’ zonder afleiding, of zit eens een uur in stilte op de bank en voel je lijf, onderzoek wat er in je omgaat….in stilte.

Of pak het gewoon iets luxueuzer aan door eens in de zoveel tijd een dag voor jezelf te plannen in een heerlijk sauna- en/of wellnessresort of ga op retraite, doe iets met Reiki of MindFullness, ga meditatief dansen of begin een cursus zelfhealing. Liever meer down to earth? Wat dacht je van een heerlijke ontspanningsmassage?

Suggesties genoeg…….. doe het gewoon, die periodieke dag voor jezelf. Je komt als herboren thuis als je even een dag ‘los’ bent van al je verplichtingen. Je zult ervaren dat je meer ruimte voelt en een vrolijker ouder of partner bent na een dag aandacht voor jezelf.