Menu
Cosmetische chirurgie / Gezicht / Ogen

Een frissere en jongere uitstraling door een ooglidcorrectie

Je blik is vermoeid, je bovenste en onderste oogleden beginnen lichtjes te hangen, met als gevolg dat je er ouder en uitgeput uitziet. Een ooglidcorrectie biedt hier de oplossing. Het is een relatief eenvoudige ingreep met groot effect. Contour Kliniek is gespecialiseerd in ooglidcorrecties die je er frisser, jonger en energieker laat uitzien. Bovendien vergroot het mooiere uiterlijk je zelfvertrouwen.

Contour Kliniek helpt dagelijks mensen met het corrigeren van de oogleden

Hangende oogleden ontstaan als de huid zijn elasticiteit verliest. Dit heeft vaak met de leeftijd te maken, maar kan ook een andere fysieke of erfelijke oorzaak hebben. Jaarlijks kiezen duizenden mensen voor cosmetische chirurgie van het oog. Het verrichten van een ooglidcorrectie mag dan vrij gemakkelijk zijn, het vereist wél veel ervaring en expertise. In Contour Kliniek worden dagelijks cosmetische correcties uitgevoerd door professionele medisch specialisten die hun vak verstaan.

Het ZKN Keurmerk en de hoge klanttevredenheid garanderen de beste kwaliteit

Contour Kliniek is in het bezit van het ZKN Keurmerk. Dit betekent dat de behandelingen aan hoge eisen en normen voldoen. De kliniek wordt als goed beoordeeld op het gebied van medische deskundigheid, hygiëne, procedures en klantvriendelijkheid. De reviews van cliënten die een behandeling hebben ondergaan, spreken wat dat betreft boekdelen. Het tarief van een ooglidcorrectie is afhankelijk van de soort behandeling. Wil je je bovenoogleden laten corrigeren of juist een onderooglidcorrectie? Een ooglidcorrectie v.a. €995,- is al mogelijk. Daarbij is het mogelijk om te kiezen voor een gespreide betaling v.a. € 50 per maand.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een ooglidcorrectie? Neem dan telefonisch (035 – 69 222 00) of via het invullen van het contactformulier op onze website contact met ons op. Wij helpen je graag.