Menu
Werk / Werk & Studie

Kies voor een professionele uitstraling en val op

Als ondernemer wil je vooral één ding: opvallen bij jouw potentiële klanten. De concurrentie is in iedere beroepsgroep groot, dus het is aan jou om de klanten voor je te winnen. Dat doe je in de eerste plaats natuurlijk door kwaliteit te leveren, maar je moet ook zeker niet die eerste indruk vergeten. Laat bijvoorbeeld je presentatiemappen en verpakkingen professioneel bedrukken. Welke tips zijn er zoal om goed op te vallen met een professionele uitstraling?

Hectische tijd

Het is niet gemakkelijk om ondernemer te zijn in deze periode. Het aantal ondernemers was nog nooit zo hoog! Nieuwe bedrijven komen als paddenstoelen uit de grond en er vallen er helaas ook regelmatig een aantal. Het is juist in deze tijd noodzakelijk om echt op te vallen als bedrijf. Je wilt de concurrentie voor zijn en genoeg werk hebben om je zaak draaiende te houden. Als jij een eigen onderneming hebt, dan weet je als geen ander hoe hectisch het kan zijn om de boel draaiende te houden. Natuurlijk ben je professioneel genoeg en bied je veel kwaliteit, maar daar haal je helaas niet meteen je eerste klanten mee binnen. Het is misschien nog belangrijker dat je jezelf goed weet te verkopen.

Hoe val je op met drukwerk?

Het is belangrijk om goed op te vallen met drukwerk. Wanneer een map of verpakking een eigen uitstraling heeft, blijft het sneller bij mensen hangen. Maar dat resultaat krijg je alleen voor elkaar wanneer je ook echt opvalt. Dit kan bijvoorbeeld met een pakkende tekst. Eentje die aanspreekt bij de potentiële klant én die past bij jouw onderneming. Ook kan een mooi logo je erg helpen.

Geef de mappen mee

Is er iemand op gesprek gekomen? Misschien is het slechts een oriënterend gesprek en de kans is zelfs aanwezig dat je de indruk krijgt dat de persoon in kwestie weinig interesse heeft. Het kan goed zijn om toch een map mee te geven met wat papierwerk. Zo kan de potentiële klant nog een paar keer je bedrijfsnaam zien, maar ziet ook de omgeving dit. Wanneer je het idee hebt dat het iemand is die sowieso interesse heeft, is deze stap extra belangrijk. Je wilt geen klanten mislopen, omdat ze je helaas toch uit het oog zijn verloren.

Hoe kun je dit voor elkaar krijgen?

Zorg in eerste instantie voor een goed ontwerp, bijvoorbeeld via een speciale ontwerper. Kies voor de juiste uitstraling en informeer bij een aantal van je klanten of dit is wat hen aanspreekt. Het is belangrijk deze feedback ook mee te nemen. Vervolgens ga je naar een drukker, zodat het drukwerk kan worden waargemaakt.

Kies voor kwaliteit

Kwaliteit is key. Daarom kies je het beste voor een betrouwbare en kwalitatieve partner op het gebied van drukwerk. Devoogt.nl verzorgt al meer dan zestig jaar drukwerk voor talloze klanten. Zo leveren ze bijvoorbeeld ordners, ringbanden, rapportmappen, tabbladen en cadeauverpakkingen. Iedere gewenste oplage is mogelijk. Het maakt dus niets uit of je een grote onderneming hebt, of juist een kleine. Devoogt.nl levert maatwerk en doet dit vakkundig en snel. Alles wordt thuis geleverd.