Menu
Lifestyle

Een persoonlijk verjaardagscadeau

Als je bij je buren gaat eten of naar de receptie van een collega gaat, kun je altijd wel met een bloemetje, een fles wijn of een cadeaubon aankomen. Maar als verjaardagscadeau voor een goede vriend of vriendin wil je graag iets originelers, iets persoonlijkers.

Vind je dat lastig? Dan moet je eens gaan kijken op de website van Yoursurprise. Daar kom je op geweldige ideeën. Zorg allereerst dat je een leuke foto hebt van de jarige, zijn of haar kat, hond of kinderen of iets anders dat helemaal bij die persoon hoort. Met zo’n foto kun je op yoursurprise.nl een gewoon verjaardagscadeau veranderen in een super persoonlijk verjaardagscadeau.

Een nieuw telefoonhoesje voor je vriend wordt heel speciaal als jij hem vanaf dat hoesje verleidelijk aankijkt. Je beste vriendin is vast blij met snoepblik vol lekkere dropjes, waarop jullie samen drop kauwend poseren. Voor je kleine neefje is het heel bijzonder om een puzzel cadeau te krijgen met een foto van zijn knipogende lievelingstante.

Zo zijn er heel veel leuke verjaardagscadeau’s die je met een eigen foto om kunt toveren tot iets speciaals. Zelfs die obligate fles wijn wordt bijzonder als er op het etiket een bekend tafereel of persoon te zien is. Ineens is het niet lastig meer om voor de volgende verjaardag een cadeautje te verzinnen. Integendeel: je kunt haast niet wachten tot er weer iemand jarig is! Kun je weer lekker creatief aan de slag op yoursurprise.nl