Menu
Lifestyle

Sieraden met een persoonlijk tintje

Een cadeautje waar vooral vrouwen heel blij van kunnen worden is een sieraad. Een mooie armband, een hanger of een leuke ring; van zulke sieraden heb je er eigenlijk nooit te veel. Wat zo’n cadeau extra leuk kan maken is een persoonlijk tintje. Geef je je liefje een hanger met jouw naam er op, dan krijgt zo’n sieraad ineens een andere waarde.

Op de website yoursurprise.nl kun je behalve veel andere cadeaus ook een hele reeks sieraden vinden die je zelf uniek kunt maken met een naam of een foto. Hangers in allerlei vormen vragen om een romantische foto, waarmee je iedereen kunt laten zien wat een leuke vent je hebt. Laat jullie namen in twee ringen graveren en draag zo elkaar op handen. Geef je man een paar manchetknopen met een onweerstaanbare foto van jullie baby erop.

Als je eenmaal op yoursurprise.nl aan het knutselen slaat met je eigen foto’s op allerlei sieraden of andere voorwerpen, dan raak je er helemaal aan verslingerd. Een armband met gekke selfies voor je jarige nichtje, een stoere, leren hanger met de hond van de buren als dank voor het planten verzorgen… er is altijd wel een gelegenheid te verzinnen om zo’n leuk cadeautje te geven. Leef je uit en maak iedereen om je heen blij met van die leuke en superpersoonlijke sieraden.