Menu
Algemeen / Koken

De feestdagen komen er weer aan! Waar maak je de vrouw blij mee?

De feestdagen? Het is pas oktober?! Het klinkt inderdaad nog ver weg, maar voor je er erg in hebt word je weer overladen met schreeuwende advertenties, overvolle winkelstraten en ga je net als alle andere Nederlanders op zoek naar dat ene leuke cadeau. Dus laten we maar vast beginnen met een paar leuke inspiratietips zodat jij dit jaar voor de rest van Nederland alvast je cadeaus in huis hebt.

Boeken

Boeken doen het ieder jaar weer goed, onze tip: Dan Brown – Oorsprong. Dan Brown kennen we natuurlijk al een tijdje van de Da Vinci Code en het Bernini Mysterie en hij heeft weer een nieuw boek uitgegeven, lezen dus! Verder zijn boeken in bepaalde thema’s altijd populair, denk aan reisboeken of kookboeken.

Wijn

Een goede fles wijn doet het altijd goed, denk daarbij ook eens aan de verpakking, bijvoorbeeld een mooi houten wijnkistje. Zo met de feestdagen doen vooral de rode wijnen en de specialere wijnen het goed.

Weekendje weg

Niks is zo fijn om te krijgen als een weekendje weg, denk eens aan een romantisch weekend weg met je partner. Wel of geen kinderen mee? Dat maakt eigenlijk niet zoveel uit, maar kies vooral een stad waar je je partner blij mee maakt. En wellicht nog belangrijker: Verras de ander! Kies eens een andere stad als Barcelona en Londen en ga eens voor een minder bekende stad als Riga, Stockholm of Boedapest.

Een nieuw horloge

Wie wordt er nou niet blij van een nieuw sieraad? Precies. Daarom is zowel het geven als het krijgen van een nieuw horloge tijdens de feestdagen een feestje op zichzelf. En het mooie is, een mooi horloge hoeft niet eens persé duur te zijn. Ga eens niet bij de juwelier op zoek naar een mooi klokje, maar bezoek de kleinere speciaalzaakjes. Vaak vind je hier al een mooi horloge voor minder dan 200 euro.

Gezelschapsspellen

Een nieuw gezelschapsspel maak je wellicht niet iedereen even blij mee, van spellen moet je houden namelijk. Maar er zijn wel enorm veel mensen die niks liever doen, zeker in de winter, dan een avondje lekker thuis zitten en ouderwets spellen spelen. Zijn jullie zo’n stel? Kies dan eens een nieuw spel uit en geef deze cadeau!