Menu
Mode

De nieuwste horloge trends voor de zomer van 2018

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat we weer lekker gaan shoppen voor nieuwe kleding, schoenen en leuke zomerse accessoires. Wat dacht je van een leuke nieuwe ketting of een bling bling horloge.

Tegenwoordig is een horloge namelijk niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een trendy modeaccessoire. Ook voor 2018 zijn er weer een aantal nieuwe trends te spotten.

Wat dacht je van een mooie smartwatch met verwisselbare bandjes. Zo past jouw horloge altijd bij je outfit. Of een horloge van het onmiskenbaar populaire fashionmerk CLUSE met stijlvolle en minimalistische horloges met metalen of leren band. Kies je favoriete CLUSE horloge om je outfit helemaal compleet te maken. 

Of kies je liever voor een stijlvol Deens horloge? Danish Design dameshorloges zijn modern en stijlvol en zijn gemaakt van de beste materialen, zoals titanium. Typisch voor een Scandinavisch design is dat het zowel dames, als heren aanspreekt.

Natuurlijk hoef je het niet bij één horloge te houden. Verwen jezelf eens of kijk je partner lief aan en misschien krijg je wel een mooi horloge cadeau!