Foto op canvas

Foto op canvas

Is het niet jammer dat we tegenwoordig zoveel leuke foto’s op onze mobiele telefoons bewaren en vaak niet de tijd nemen om een mooie foto tot iets bijzonders te maken? De momenten die we vastleggen kunnen nu op een mooie manier onder de aandacht worden gebracht met een foto op canvas van Yoursurprise!

Laat je mooiste foto op canvas afdrukken en geniet nog meer van dat ene bijzondere moment. Yoursurprise heeft een ruime ervaring in het bedrukken van artikelen en een foto op canvas is daar een perfect voorbeeld van. Met een dergelijk canvas kun je op iedere plek in je woning een persoonlijke touch toevoegen. De foto wordt door Yoursurprise uiteraard haarscherp afgedrukt op echt canvas, waarna de afbeelding op een houten frame wordt gespannen. Zo ontstaat een kwalitatief hoogstaande afbeelding die helemaal naar jouw wens is.

Uiteraard hoeft een foto op canvas van Yoursurprise niet voor jezelf te zijn. Deze foto is een perfect cadeau voor een geliefde of jarige. Geef bijvoorbeeld een leuke foto op doek weg aan je beste vriendin, ouders of collega! Dit is een geschenk dat persoonlijk is en door iedereen wordt gewaardeerd. Leuk om weg te geven en om te ontvangen dus!

Bij ons kun je jouw foto op canvas precies zo vormgeven als jij dat wilt. Het is zelfs mogelijk om een bijzonder kader toe te voegen aan de foto voordat hij wordt afgedrukt. De keuze is helemaal aan jou. En om de prijs hoef je het niet te laten! Bij Yoursurprise is het laten afdrukken van een foto op doek ook nog eens voordelig.