Menu
Persoonlijk / Wonen

3 manieren om jouw reizen op te hangen

Wil jij graag op een originele manier je gemaakte reis aan de muur hangen, zodat je regelmatig kunt dagdromen en terugdenken aan die fijne herinneringen. Dan zijn er verschillende manieren om dit te doen. Je kunt jouw eigen vakantiefoto(‘s) afdrukken op een materiaal naar keuze, maar ook kiezen voor een creatieve aanpak met polaroids of juist een kant-en-klare afbeelding van jouw reisgebied. Wij laten je vandaag drie verschillende manieren om jouw vakantie aan de muur te hangen.

Jouw reis op een materiaal naar keuze

Wanneer je op vakantie bent geweest, heb je vast talloze foto’s gemaakt. Dit kunnen kiekjes zijn met je reisgezelschap, maar ook van landschappen. Heb je nét geen perfecte foto gemaakt, valt de kwaliteit van je foto’s tegen of wil je simpelweg een foto van hoge kwaliteit aan de muur? Dan kun je kiezen voor een kant-en-klare afbeelding op canvas of een andere materiaalsoort naar keuze. Op de foto hierboven zie je een voorbeeld van de fjorden op canvas, maar je kunt ook kiezen voor een andere materiaalsoort.

Van elke plaats op de wereld zijn kant-en-klare foto’s van hoge kwaliteit beschikbaar, dus jouw reis zit er ook zeker tussen. Of je nu naar een wereldstad bent geweest of een onbewoond gebied.

Een wereldkaart met polaroids aan de muur

Wanneer je meerdere reizen hebt gemaakt, kun je waarschijnlijk al wat landen afstrepen van je lijstje. Een leuke optie is dan om een wereldkaart op groot formaat aan de muur te hangen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wereldkaart op groot formaat canvas die je hierboven op de afbeelding ziet. Hierbij kun je bijvoorbeeld met punaises of prikvlaggetjes polaroid foto’s van jouw vakanties op het canvas prikken. Zo krijg je een mooi overzicht van welke landen je al bezocht hebt en welke eventueel nog wilt bezoeken!

canvas wereldkaart

Een eigen reisfoto aan de muur

Ben je op vakantie geweest of bijvoorbeeld een weekendje naar Valkenburg geweest? Dan kun je ook een eigen foto af laten drukken op een materiaalsoort naar keuze. Kies bijvoorbeeld een mooie gezinsfoto, een foto van de kinderen óf juist een natuurfoto. Als je niet kunt kiezen, kun je ook een collage af laten drukken. Zoals je misschien wel vermoedt, is canvas één van de meest gebruikte wanddecoraties, maar er zijn nog veel meer soorten. Denk bijvoorbeeld aan een foto op aluminium, hout, poster of glas. Kies de materiaalsoort die het beste bij jouw foto en interieur past. Op welke manier zou jij je vakantie aan de muur hangen.