Menu
Handen / Voeten

Handen en nagels hoe krijg je ze nou echt mooi?

Je handen hebben veel te verduren, vandaar dat er vijf tips zijn om je handen goed te verzorgen. Het goed verzorgen handen geeft je een mooie en natuurlijke uitstraling. 

1. Insmeren
Je handen insmeren is tip 1, dit is ook gelijk een tip wat je niet mag vergeten. Eigenlijk moet je dat als standaard zien, want je handen drogen erg snel uit. Het beste is voor je gaat slapen, insmeren en daarna dunne handschoenen aan.

2. Nagelriemen
Je nagelriemen zorgen ervoor dat je nagels groeien. Een goeie verzorging is dus vereist, belangrijk is in oliën van de nagelriemen. Als je dat niet doet dan droge de nagelriemen uit en groeien je nagels niet meer.

3. Nagellak gebruik
Als je nagellak gebruikt , moet je eerst je nagels bijvijlen want met een kleurtje vallen je nagels extra op. Voor je de nagellak er weer afhaalt doe je eerst een beetje handcremé op want de nagellak remover droogt uit.

4. Mooie glans
Mooie glans krijg je door één keer in de twee weken je handen in een kommetje met lauw water en een druppel olijfolie te doen.

5. Kleur
Met zachte en glanzende nagels ben je al een heel eind. Maar een kleurtje maakt het helemaal af. Dit seizoen zijn pastelkleuren en metallic tinten in trek. Rood en roze zijn ook altijd goed. Wil je geen kleurtje dan is een kleurloze topcoat aan te raden.