Menu
Algemeen

Miss Gosh 2012

Na het grote succes van de voorgaande MISS GOSH verkiezingen, hebben ook dit jaar weer veel meiden meegedaan aan de MISS GOSH 2012 wedstrijd. Uit de vele inzendingen is Priscilla uit Rotterdam uitgekozen als het gezicht van de GOSH Winterlook 2012.

Tijdens de professionele fotoshoot werd Priscilla omgetoverd tot model voor één dag. De GOSH make-up artist heeft gekozen voor een trendy winter make-up met een zachte, maar toch sophisticated look. Alle aandacht gaat naar haar blik, die schaduw en licht mengt. Haar perfecte, transparante en dromerige teint en haar zachtroze mond leiden de aandacht naar haar ogen.

GET THE MISS GOSH LOOK 2012
1. Begin met het aanbrengen van de BB Cream  op de huid en zorg dat de crème gelijkmatig wordt gemengd. De BB Cream blendt als het ware met je natuurlijke huidskleur en geeft een lichte dekking. Voor een frisse blik gebruik je een blusher op de appeltjes van de wangen.

2. Definieer je wenkbrauwen met de kleuren van de Brow Kit. Je wenkbrauwen lijken voller en dikker en dankzij de wax blijven ze mooi in model.

3. Voor de perfecte smokey eyes gebruik je het nieuwe Smokey Eyes Palette – Plum 03. Deze bestaat uit vier verschillende tinten paars. Begin met de meest donkere kleur en breng deze aan op het volledige ooglid. Trek ook een lijntje onder je oog langs de wimperlijn.  Breng  vervolgens de iets lichtere kleur oogschaduw aan op het ooglid. Zorg ervoor dat je de twee kleuren goed blendt.  Om de look intenser te maken zet je met de Velvet Touch Eyeliner – Funky Violet een lijn onder het oog. Om de blik op te lichten breng je tweede  kleur van het Smokey Eye Palette aan als highlighter over de andere kleuren oogschaduw. Zo creëer je een spectaculaire look.  De lichtste kleur van het palette breng je als laatste aan net onder je wenkbrauw om je blik de vergroten.

4. Maak deze adembenemende look compleet met de Catchy Eye Mascara. Eén beweging met het borsteltje en je wimpers zijn prachtig gescheiden, vallen enorm op en hebben de perfecte krul.

5. Last but not least een zacht accent op de lippen met de nieuwe Volume Lip Shine nr. 06 voor een langdurige glans.