Menu
Trouwen

Handige Android apps voor de voorbereiding van jullie huwelijk

Zijn jullie druk bezig met het plannen van jullie bruiloft? Dan heb ik 3 hele leuke app’s voor jullie gevonden.

De app ‘Ideeën van het Huwelijk’ bevat ontzettend veel foto’s die jullie kunnen helpen om inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld de ceremonie, styling, bloemen, taart, kapsel en nog veel meer. ‘Our Wedding Planner’ is een handige app die jullie helpt met de hele planning. Met overzichtelijke lijsten in één app weet je altijd waar je mee bezig bent.

Ideeën van het Huwelijk
The Wedding ideeën van echte trouwfoto’s om u te helpen om geïnspireerd te krijgen en laten zien aan uw weddingplanner, huwelijksvoltrekking, bruidstaart, bloemen, trouwjurken, kapsels, schoenen, sluiers, sieraden, tuin bruiloften. Als u nog niet beslist over uw bruiloft decoraties, kan deze app je helpen om het meest geschikt zijn voor uw bruiloft kiezen. De unieke bruiloft ideeën zal helpen bij het plannen van de bruiloft van de mooie bruid.

Download de app hier voor Android

Our Wedding Planner
Our Wedding Planner is een eenvoudige app om jullie helpt met het plannen van de perfecte bruiloft. Het beheren van jullie gasten lijst, to-do lijst, budget en leveranciers allemaal op één plek. Het samenstellen van jullie gastenlijst is gemakkelijk met deze app. Je kunt al jullie gasten direct vanaf je telefoon contacten importeren en beheren.

Geen behoefte om alleen te plannen, met de app kunnen jullie familie en vrienden uitnodigen om jullie te helpen met plannen en ieder detail perfect te krijgen. Jullie kunnen jullie bruiloft plannen vanaf jullie telefoon of tablet en alles direct met elkaar synchroniseren. Ook kunnen jullie alle leveranciers importeren, zodat jullie de leveranciers op de grote dag snel kunnen bereiken als dat nodig is.

app1

Download de app hier voor Android

LadyMarry Wedding Planner
LadyMarry Wedding Planner is de perfecte vrije bruiloft app voor on-the-go DIY huwelijk planning. Aangedreven door de miljoenen bruiden en bruidegoms, LadyMarry helpt jullie met het plannen van jullie droomhuwelijk op een snelle manier – van de maandelijkse bruiloft checklist om hands-on tips tot dag-van tijdlijn, als een professionele weddingplanner.

app

Download de app hier voor Android