Kerst in Drenthe Vieren?

Kerst in Drenthe Vieren?

Wilt u ook eens lekker ertussenuit met de Kerstdagen? Lekker 2 dagen genieten met z’n tweeën, of toch liever de hele kerst weg en 4 dagen genieten met de hele Familie in Drenthe? In Drenthe kan het allemaal!

Geniet van de Kerst in Drenthe! De Kerstdagen zijn een ideaal moment om er lekker op uit te trekken. Speciaal voor de feestdagen hebben wij verschillende leuke arrangementen samengesteld. Kom in een persoonlijke en ongedwongen sfeer heerlijk genieten met familie en vrienden. Laat u verwennen met overheerlijke ontbijten en diners en maak overdag een wandel- of fietstocht door het schitterende Drentse landschap.

Vier de Kerstdagen eens buiten de deur. Geen gestress om de boodschappen op tijd in huis te hebben, niet het hele huis vol mensen en niet de halve dag in de keuken hoeven te staan. Laat u lekker verwennen en geniet van heerlijk eten, van de ontspannen sfeer en van de prachtige omgeving.

Kerst in Drenthe

Westerbork
Het Drentse dorp Westerbork staat natuurlijk bekend om zijn Nationale Monument Westerbork in het Kamp Westerbork. Daarnaast biedt Westerbork ook ongekende mogelijkheden om fantastische fiets- en wandeltochten te maken door het Drentse landschap en er dus lekker van te genieten met een heerlijk weekendje weg.

Geniet nu ook van een echte topper met de Kerstdagen in Drenthe. Bekijk hier de 2 TIPS in Drenthe:

  1. 4-daags Kerstarrangement – Kerst vieren met familie in Drenthe
  2. 2-daags kerstarrangement in Drenthe – Trek erop uit met de kerst

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl