Menu
Eyeliner

Kohl Queen Attitude

Van kohl, dat al duizenden jaren gebruikt wordt, is bekend dat het voor een intense en sublieme blik zorgt en daarnaast de fysiologie van het oog respecteert.

Omdat een Cleopatra-blik nu eenmaal niet zonder kan, wordt de traditionele oosterse kohl opnieuw uitgevonden door Bourjois, met de lancering van de Khôl Kajal Queen Attitude. Deze kegelvormige kohlstift zonder parabenen, bevat een uiterst hoge concentratie pigmenten en natuurlijke wassoorten.

Een zachte en intense formule
De intens zwarte en heel zachte formule met een poederige finish is ideaal om de grafische look van de catwalk shows te imiteren. Door de natuurlijke was smelt deze zoals het zijn moet. Door de hoge concentratie pigmenten is het effect reeds bij de eerste applicatie intens zwart. De formule van Khôl Kajal Queen Attitude biedt veel comfort en is een gemakkelijke oogmake-up, zelfs desgewenst op het binnenste randje van het ooglid.

De pluspunten van Bourjois: dankzij de vorm en textuur is de Khôl Kajal veel meer dan een potlood! De stift past zich op een natuurlijke wijze aan ieders make-upgewoontes aan en deze hoeft niet geslepen te worden.

Tip van Bourjois: de textuur is zo intens en smelt zo gemakkelijk, dat je deze met de vingers of een kwastje over het gehele bewegende ooglid kunt laten vervagen, voor een koolzwart smoky eye-effect.

Leuk om mee te nemen
Net zoals de Mascara Queen Attitude, bevindt de Khôl Kajal zich in een zwarte verpakking met een turkoois en gouden versiering. Dankzij het goudkleurige binnenwerk en het zwart satijnen lint wordt het een vrouwelijk en elegant product dat gemakkelijk in elke handtas past!

De nieuwe Mascara & Khôl Kajal Queen Attitude van Bourjois zijn verkrijgbaar vanaf eind augustus 2012 bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen.