Losse poeder aanbrengen

Losse poeder aanbrengen

Poeder make up dient vooral om je foundation te fixeren en je huid mat te maken. Hieronder ziet je zes stappen om losse poeder mooi aan te brengen op het gezicht.

Stap: 1 Benodigdheden
Losse poeder wat perfect aan sluit bij je gezichtskleur en een poederkwast om de poeder gelijkmatig over het gezicht te verdelen.

Stap 2: Welke poeder
Je hoeft geen poeder te gebruiken, maar het helpt om je make-up te fixeren en zorgt ervoor dat je fond de teint langer houd. Het maakt niet uit welk merk poeder je koopt, wel is erg belangrijk dat de poeder in dezelfde gezichtskleur is. De poeder wordt  dezelfde manier aangebracht.

Stap 3:  Foundation
De poeder moet worden aangebracht nadat de foundation gelijkmatig is aangebracht op het gezicht. Als je poeder onmiddellijk wilt aanbrengen nadat je hydraterende dagcreme wil gebruiken, dep dan eerst je huid af met een tissue om te voorkomen dat de poeder gaat vlekken. Wil je gebruik maken van een blush doe dit dan nadat je de poeder hebt aangebracht.

Stap 4:  Aanbrengen poeder
Dip je poeder dons of kwart rustig in de poeder. Gebruik je een kwast maak dan een rondje in de poeder zodat de poeder gelijkmatig op de kwast zit. Schud zo nodig overtollig poeder voorzichtig af. Ga nu moet de kwast of dons gelijkmatig over  het gezicht.

Stap 5: Verwijder het teveel aan poeder
Als er teveel poeder is aangebracht ga dan nogmaals met de kwast of dons over het gezicht zonder poeder.

Stap 6: Bijwerken
Je kan je make-up bijwerken in de loop van de dag met een compact poeder. Je hoeft dit enkel te doen als je huid begint te glimmen