Wanneer en welke poeder

Wanneer en welke poeder

Het gebruik van poeder wordt steeds populairder. Het is dé manier om de make-up lang goed te laten zitten en daarbij om het glimmen van de huid tegen te gaan. Maar welke soort poeder moet er dan gebruikt worden?

Compact poeder
Compact poeder maakt uw huid mat en egaal, daarnaast verbloemt het oneffenheden. Bij compact poeder zijn de poederdeeltjes geperst tot een compacte massa. Dit wordt vaak verkocht in een doosje. Dit doosje is negen van de tien keer inclusief spiegeltje en/of sponsje. Als u met een kwast of sponsje over de compacte massa heen gaat, komt er maar een klein deel van af. Handig, zo maakt u minder snel fouten! Door de compacte vorm is deze poeder ook erg makkelijk om mee te nemen in uw handtasje.

Losse poeder
Losse poeder komt vaak in wat grotere verpakkingen. Alleen de speciale verpakkingen met kwast zijn makkelijk om mee te nemen onderweg. Losse poeder zit in een doosje waar u een kwast in doopt en daarna op uw gezicht aanbrengt. Eigenlijk hetzelfde als compact poeder dus. Nadeel van losse poeder? Veel producten blijken een uitdrogende werking op de huid te hebben. Kijk dus goed naar de productinformatie als u losse poeder aanschaft! Losse poeder werkt wel sneller dan compact poeder. Heeft u niet te veel tijd, dan is dit een prima oplossing!

Succes met het poederen en afpoederen van uw gezicht, dames!

The post Wanneer en welke poeder appeared first on Beauty.nl.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: