Vijf stappen voor volle wenkbrauwen

Vijf stappen voor volle wenkbrauwen

Volle wenkbrauwen is op dit moment een terug in de mode. Kijk maar naar die van de Olsen-zussen, en het Britse model C. Delevingne. Wie dacht dat die volle versies onmogelijk zijn voor iemand met dunne wenkbrauwen, heeft het mis. Met deze vijf stappen heb jij in no-time volle wenkbrauwen.

Stap 1: kammen
Het is belangrijk om als eerste stap de haartjes in de goede richting te hebben te staan.  Dit doe je door de wenkbrauwen eerst in de juiste richting te kammen met een wenkbrauw kammetje. Als er haren uitsteken en erg lang zijn kun je de wenkbrauwen knippen met een nagelschaartje tot een gelijkmatige lijn.

Stap 2: plukken
Bij stap 2 ga je overtollig haartjes weg halen. Dit doe je door je huid strak te trekken en dan met voorzichtig pluk bewegingen in de richting van de haargroei overtollige haartje weg te halen.

Stap 3: accentueer
Om je wenkbrauwen te accentueren breng je eerst een beetje poeder aan. Daarna ga je met een wenkbrauw potlood dat 1 tint donkerder is dan je natuurlijk haarkleur snelle en korte bewegingen maken over de wenkbrauw. Dit zorgt ervoor dat doorschijnende plekken in de wenkbrauw worden verborgen.

Stap 4: vorm
Voor een mooi vorm van de wenkbrauw kun je gel aanbrengen. De gel houdt niet alleen de aangebrachte make-up op zijn plaats, maar maakt je wenkbrauwen ook volumineuzer. De gel moet hetzelfde als mascara worden aangebracht.

Stap 5: make-up
Voor een prefect resultaat: beperk je make-up en leg de focus op je wenkbrauwen. Hou je lokken sluik om je wenkbrauwen optimaal te laten uitkomen.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: