Nationale Gezondheidsbeurs 2016 in Utrecht

Nationale Gezondheidsbeurs 2016 in Utrecht

Op zoek naar inspiratie voor een meer bewuste, verantwoorde lifestyle? Kom naar De Nationale GezondheidsBeurs! Een goed voornemen voor het nieuwe jaar.

Bezoek de Nationale GezondheidsBeurs van 11 t/m 14 februari 2016 in de Jaarbeurs Utrecht, met 35.000 bezoekers en 250 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Volop keuze in 6 thema’s:

  • Medisch & Zorg
  • Beauty & Verzorging
  • Eten & Drinken
  • Sport & Avontuur
  • Body & Mind
  • eHealth & Technologie

Goodiebag voor elke bezoeker. Elke dag begint met een spetterende, muzikale, energieke opening!

Meet & Greet met motiverende sprekers als Radmilo Soda, Dr. Frank en Dennis van der Geest. Sfeervolle paviljoens, actieve workshops, smakelijke proeverijen, de nieuwste trends en leerzame presentaties rond voeding en gezondheid. Interactieve demonstraties en advies. Veelzijdige gezondheidstesten. Antwoord op vele medische vragen. Pure wellness verwennerij met massage of make-up. Leer koken (en daarna culinair genieten) van topkoks in Europa’s Gezondste Kooktheater. Bewegen en fitness op elk niveau met motiverende instructeurs. Knetterverse feelgood food en healthy juice bars. Lessen in Yoga, Mindfulness en Oosterse bewegingsvormen voor innerlijke rust en ontspanning. Ehealth primeurs zoals Google Glass en Garmin Connect. En natuurlijk heel veel gezonde aanbiedingen en gadgets. Het gezondste dagje uit voor mensen met gezond verstand!

Meer weten over de Nationale Gezondheidsbeurs 2016 in Utrecht?