TOP 5: Bezoek in de voorjaarsvakantie de Dierentuin

TOP 5: Bezoek in de voorjaarsvakantie de Dierentuin

Genieten van leuke familiearrangementen. Met z’n allen naar de dierentuin. Even lekker ertussenuit en genieten van een weekendje weg op de Veluwe of in Drenthe. Burgers’ Zoo en Dierenpark Emmen zijn toch wel één van de meest populaire dierentuinen van Nederland.

Burgers Zoo
Een ware ontdekkingstocht voor het hele gezin door jungle, savanne, woestijn en oceanen. Burgers’ Zoo is wellicht het mooiste en compleetste dierenpark van Nederland. U maakt een avontuurlijke wandeling door Safari, de Desert, de Mangrove, de Rimba, de Ocean en het indrukwekkende Burgers’ Bush, een echt stuk tropisch regenwoud op de Veluwezoom. Burgers’ Zoo heeft ook een speeltuin.

Dierenpark Emmen
Dierenpark Emmen wil bezoekers op een prettige, recreatieve manier betrekken bij de levende natuur. De combinatie van vaak grote groepen dieren, aangename beplanting en spannende exposities maakt van Dierenpark Emmen een unieke organisatie.

Dierenpark Amersfoort
In DierenPark Amersfoort wonen wel 1500 dieren die voor leven in de brouwerij zorgen. Bij ons klim je over, onder, achter, boven en tussen de dieren via de Klim Alles-route. Vaar met je fietsboot langs giraffen en zebra’s, loop tussen maraboes in SnavelRijk en ontdek levensgrote dino’s in het DinoPark. Het meest speelse DierenPark ontdek je in Amersfoort!

Bekijk nu onze 5 Toppers voor een Weekendje Weg met Bezoek aan de Dierentuin!

  1. Burgers’ Zoo Familie uitje – familiehotel Doorwerth op de Veluwe
  2. 2 daags Dierenpark Emmen arrangement – Familietrip naar de dierentuin
  3. 2=1 Familieweekend op de Veluwe – Intiem genieten
  4. Op safari op de Veluwe – Kids for Free arrangement
  5. 3 daags Dierenpark Emmen arrangement – Gezinstrip naar de dierentuin

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl