Menu
Vrije tijd

Nieuw: Minute to Win it in Arnhem

Wie kent het bekende tv programma Minute to Win it niet? De succesvolle spelshow, overgewaaid uit de VS, veroverd in rap tempo ons Nederlanders. Wie 10 behendigheidsspelletjes binnen elk 1 minuut weet uit te voeren, wint een vette geldprijs.

Wervelende groepsuitjes door Arnhem!
Minute to win it, de spannende spelshow uit de VS is ook in Nederland een daverend succes. In het nieuwe programma moeten deelnemers binnen 1 minuut behendigheidsspelletjes uitvoeren. Voeren zij er 10 goed uit achter elkaar, dan ontvangen zij de hoofdprijs van 100.000 Euro!

Speel dit wervelende tv programma nu groepsspel in Arnhem! Een actief en razend spannend bedrijfsuitje dat erg geschikt is voor teambuilding. Samen met vrienden of collega’s ga je strijden om de felbegeerde Minute to win it hoofdprijs. Pak punten met behendigheidsopdrachten en maak je onsterfelijk in een minuut!

Teamuitje door het centrum van Arnhem!
Iedereen wordt na de uitleg in teams verdeeld en geïnformeerd over welke spellen er uitgevoerd dienen te worden. De teams kunnen zich hier op voorbereiden en bepalen wie welke kwaliteiten bezit. Wie blijkt er verrassende individuele kwaliteiten te hebben en voert het snelst de behendigheidsspellen uit? En wie is er meer geschikt voor de kennisopdrachten. Samen bepaal je wie wat gaat doen in het spel.

Beschik je over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen, dan is Minute to win it echt iets voor jouw team! In een hilarische competitieve strijd wordt uiteindelijk bepaald welk team de Minute to win it hoofdprijs mag opeisen.

Minute to win it

Live Piano Entertainment!
Beleef met vrienden en collega’s een originele en gezellige avond uit: meezingen in de Freaky Piano Bar. Meezingen met Hollandse Hits, samen een traantje wegpinken bij smartlappen en uit volle borst meedoen met internationale klassieke hits! Onze pianisten zorgen voor live piano-entertainment van wereldklasse en zijn in staat het publiek rechtstreeks te betrekken bij de show. Natuurlijk wordt je uitgenodigd om mee te zingen!

Wilt u ook genieten van een groepsuitje in Arnhem met Minute to win it?