Het Japanse geheim voor een jeugdige huid

Het Japanse geheim voor een jeugdige huid

Wist je dat rijst al eeuwen wordt gebruikt als aan schoonheidsmiddel? Daarnaast is het heel normaal dat rijst in Japanse beauty recepten te vinden is. Rijst bevat veel Vitamine B dat ervoor zorgt dat de cel groei in uw huid wordt gestimuleerd en wordt herstelt. Ook helpt rijst bij het voortijdig verouderen van de huid. Dat moeten we hebben, niet waar?

 

Rijst?
Japanse vrouwen maken gebruik van een natuurlijke rijst masker voor de perfecte huidconditie, en bij het voorkomen van voortijdig veroudering van hun huid.
Ik ben er van overtuigd dat u dit masker geweldig zal vinden. Direct na het aanbrengen van de masker zal uw huid zacht, licht, fluweelachtig en vreugdevol aanvoelen.
Maak het zelf
Bent u al nieuwsgierig geworden? Hieronder leest u het recept voor de Japanse rijst masker die u snel en gemakkelijk zelf kunt maken!

1. Wat u nodig heeft zijn 2-3 eetlepels ongekookte rijst. Kook vervolgens het rijst tot dat het zacht wordt. Zeef de rijst en doe het rijstwater in een aparte kom.
2. Spoel de rijst af en voeg er één eetlepel warme melk aan toe. Roer de rijst en melk samen zodat het goed een geheel wordt, en voeg er één eetlepel honing aan toe.
3. Zorg ervoor dat u uw gezicht goed heeft gereinigd zodat u vervolgens het masker kunt aanbrengen.
4. Even een half uurtje wachten onder genot van een kop koffie en een tijdschrift. Daarna kunt u de masker verwijderen en afspoelen met het rijstwater.
Rijstwater werkt uitstekend als een vochtinbrengende crème, het bevat antioxidanten en het heeft een vermogen om ultraviolet stralingen te absorberen. Bewaar uw rijstwater niet langer dan 4 dagen in de koelkast. Gebruik het rijstwater in de ochtend en avond als een gezichtslotion.

Voilà, welkom jeugdige huid voor altijd!