Menu
Vrije tijd

Nieuw: Oud en Nieuw vieren in de Weerribben

Verblijf tijdens Oud en Nieuw in één van onze luxe villa’s. Geniet van lekker eten, de schitterende omgeving, de diverse activiteiten en faciliteiten, terwijl u de feestdagen viert in de Weerribben. Een volledig verzorgd verblijf waardoor u optimaal kunt genieten.

Wilt u er tussenuit tijdens oud en nieuw 2014/2015? Kies dan voor Villapark De Weerribben, een vuurwerkvrij vakantiepark waar u in alle rust kunt genieten van een vuurwerkvrije jaarwisseling.

Naast een overnachting in een luxe villa kunt u kiezen voor het oud& nieuw arrangement. Dit is inclusief verblijf in villa en diverse maaltijden en vrij gebruik van verscheidene faciliteiten op het park.

U verblijft in één van de vrijstaande villa’s op villapark de Weerribben: een ruim opgezet villapark met veel privacy en waar een goede combinatie is van rust en actief ontspannen. De villa’s zijn vrijstaand, van alle luxe voorzien en modern ingericht. Naast de 4-, 6– of 8-persoons villa’s zijn er ook familievilla’s van 16 of 24 personen.

Villa Weerribben

Programma
Bij zo’n spetterend oud & nieuw arrangement hoort natuurlijk ook een spetterend programma. Met dit 5 daagse arrangement kunt u al genieten vanaf maandag 29 december. Vanaf 15.00 uur kunt u in de villa en ‘s avonds wordt er een plate naar keuze geserveerd. Lekker romantisch genieten. Vervolgens wordt er iedere ochtend een heerlijk ontbijt bezorgd in uw villa. Wat een luxe!

U heeft de gehele dag de tijd om eens lekker erop uit te gaan. Gaat u een dagje wandelen in de Weerribben of gaat u op pad naar Giethoorn om dit prachtige dorp te verkennen? De keuze is aan u, u de hele dag kunt u vrij besteden.

Op oudejaarsdag kunt u ook genieten van de prachtige omgeving. Lekker wandelen of fietsen om ‘s avonds de inwendige mens te vullen met een heerlijke plate en een hapjesbuffet in uw villa. Dit is toch op en top genieten?

Nieuwjaarsdag kunt u iets langer slapen dan dat u gewend bent en serveren wij rond 10.00 uur een ontbijt in uw villa. ‘s Avonds lekker gourmetten in uw villa en deze heerlijke 5 dagen nog eens even doorspreken. De volgende dag is er nog een afscheidsontbijt en checkt u weer uit.

Wilt u ook in alle rust oud & nieuw vieren? Boek dan nu Oud en Nieuw vieren in de Weerribben.