Menu
Mode

Raw Elegance, MJUS!

Raw Elegance is het motto van MJUS en de laarzen van dit merk lossen deze belofte volledig in. Lekker stoer maar wel vrouwelijk en elegant bieden ze het beste van beide werelden. De schacht is slank maar het model heeft verder meestal een edgy en stoere look. Zwart overheerst maar er zijn wel wat andere kleurtjes en printjes te zien, al zitten die vaak tussen het zwart verborgen. Met veters en grove rubber zolen zijn veel laarzen van MJUS op het randje van mannelijk.

Ook pumps en veterschoenen
Omoda heeft van MJUS, naast stoere laarzen, ook praktische pumps met een halfhoge hak en veterschoenen. Draagbaar en zonder poespas, zo zou je de collectie van dit merk kunnen noemen. De kleuren zijn altijd rustig met veel bruinen, grijzen en zwarten. Echt kleuren die passen bij de natuur en bij vrijwel alle andere kleuren in je garderobe.

MJUS is een Italiaans merk en de kwaliteit is dan ook erg goed. De prijzen zijn relatief laag, dus je hebt een goede koop aan een paar schoenen of laarzen van dit merk. De lage en stevige hakken van schoenen en laarzen van MJUS maken dat ze zeer comfortabel zijn. Naast het comfort speelt ook het uiterlijk een grote rol. De schoenen stralen degelijkheid en fashion uit. Een zeldzame combinatie die hier echter wonderwel gelukt is en die bijdraagt aan het succes van dit merk.