Nieuw: TukTuk tour met High Tea

Nieuw: TukTuk tour met High Tea

Beleef het land van maas en waal vanuit een tuktuk! Lekker tuffen over boerenweggetjes en dijkjes, met als eindpunt Theetuin Appeltern waar een heerlijke winterse high tea klaarstaat.

Programma
Na ontvangst met een kopje koffie of thee, krijgt u uitleg over het rijden van de 7 persoons elektrische limo Tuktuk en kan het genieten beginnen. U krijgt een route mee die u de leukste plekjes van Maas en Waal laat zien.

High Tea

Winterse High Tea
Dat heerlijke moment op de dag waar de tafel gevuld wordt met thee en hartige en zoete lekkernijen, en er tijd in overvloed is om samen met familie of vriend(inn)en heerlijk bij te praten. Het is het moment dat de Engelsen ‘afternoon tea’ noemen,maar wij vooral kennen als high tea.

In de Theetuin volgen wij die verrukkelijke Engelse traditie. Ook als de temperaturen dalen en we liever de knusse warmte van binnen opzoeken.Kom daarom in de herfst- en wintermaanden genieten van onze Winter High Tea. We ontvangen je met warme choco en slagroom, gevolgd door een high tea met winterse hapjes, en sluiten af met een glaasje glühwein.

Bent u ook benieuwd naar dit Winterse groepsuitje: TukTuk tour met High Tea?