Privé wellness: heerlijk ontspannen

Privé wellness: heerlijk ontspannen

Af en toe is er niets zo fijn als wat tijd voor jezelf. Met een boek op de bank of een eind wandelen met (of zonder) hond. Maar af en toe verdien je gewoon net dat beetje meer. Een drukke werkweek achter de rug, veel stress gehad of gewoon keihard gewerkt aan het behalen van je doelen. Welke reden je ook hebt, af en toe verdien je het om jezelf net wat extra te vertroetelen. Een dagje gevuld met prive wellness, helemaal voor jou alleen, kan veel doen voor een mens.

Sauna & spa

Niets zo fijn voor een dagje privé wellness als de uren vullen met sauna’s, stoombaden en zwembaden. Geen zin om ongemakkelijk zwetend in een sauna gepropt te zitten met uitzicht op naakte vreemden? Je kan voor een fijn bedrag een privesauna huren om lekker te ontspannen en vervolgens een frisse duik in het zwembad te nemen. Een lekker kopje thee erbij, of misschien zelfs een cocktail. Neem een verzorgend voetenbad of laat alle stress van je afdruipen onder een verfrissende regendouche. Even lekker een dagje voor jou alleen.

Wellness treatment

Om jezelf nu helemaal te verwennen voeg je er gewoon ook nog een wellness treatment aan toe. Of misschien is de wellness treatment an sich al voldoende voor wat extra tijd voor jezelf. Geniet van een luxe gezichtsbehandeling, een manicure, pedicure of wat je ook wilt! Zorg goed voor jezelf en voor je lijf, en geniet van de luxe en verzachtende verzorging van een wellness treatment. Heb je nu niet het budget om op pad te gaan, doe het dan gewoon lekker zelf thuis!

Massage

Een massage is niet alleen fijn en ontspannend maar ook nog eens hartstikke gezond! Lekker een uurtje op de bank liggen terwijl iemand anders al het werk doet. Helemaal fijn voor vastzittende spieren door stress of verkeerde houding. Het helpt niet alleen voor het ontspannen van de spieren maar versoepelt ook de energie doorstroom in je lichaam. Dit resulteert in een boost voor het immuunsysteem en zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller en soepeler worden afgedreven. Daarbij is een massage ook nog eens goed voor de bloeddruk. Na een goede massage sta je gegarandeerd op met een soepel en ontspannen lijf en een stralende lach op je gezicht!

Sporten

Niet alleen de ontspannende methoden, maar ook de inspannende activiteiten kunnen goed doen. Een dagje flink werken in de sportschool, of een hardloopsessie door het bos werkt ontspannend voor lichaam en geest. Zeker sportactiviteiten in de frisse buitenlucht kunnen je hetzelfde gevoel geven als een dagje wellness; een ontspannen lichaam en geest! Om het nu helemaal af te maken kun je een flinke sportactiviteit natuurlijk ook combineren met een middagje sauna en spa!