Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Aanbieding – Shoppen met je vriendinnen in Den Haag

Den Haag is een dynamische stad met vele gezichten. In het centrum vindt u talrijke bekende winkelketens, maar ook een grote verscheidenheid aan kleine gespecialiseerde winkels en boetieks. Ontdek het centrum van Den Haag met zijn rijke schakering aan winkels en bezienswaardigheden.

Bel Air Hotel
In het hart van Den Haag, op een steenworp afstand van het strand van Scheveningen en het centrum van Den Haag, vindt u ons hotel. Een locatie met 327 luxe kamers, twee restaurants om culinair te genieten en volop ontspanningsmogelijkheden om na een fascinerende dag weer helemaal bij te komen.

Heerlijke shoppen in de Hofstad
Den Haag is een dynamische stad met vele gezichten. In het centrum vindt u talrijke bekende winkelketens, maar ook een grote verscheidenheid aan kleine gespecialiseerde winkels en boetieks. Ontdek het centrum van Den Haag met zijn rijke schakering aan winkels en bezienswaardigheden. Ons arrangement omvat een overnachting in een Executive Business suite of een luxe appartement, inclusief ons uitgebreide ontbijtbuffet in Restaurant Purple. U kunt later uitchecken, gratis parkeren in onze beveiligde parking en er wacht u een verrassing in uw kamer.

BelAirHotel Den Haag

Culinair genieten
Na zo’n actief dagje heeft u genoeg stof tot napraten tijdens een uitgebreid diner in ons Bel Air Restaurant. Daar wordt u ontvangen voor een heerlijk drie gangen diner met een bijpassend wijnarrangement. De volgende ochtend wacht er een uitgebreid en luxe ontbijtbuffet op u!

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Erg mooi en leuk hotel, goede ontvangst en service, vriendelijk personeel, mooie kamers, vlak bij alle leuke bezienswaardigheden. Prima vermaakt!”
Sandra Koenraads geeft een 9.

Wilt u meer weten over deze Aanbieding – Shopping arrangement in Den Haag – Vriendinnenuitje in de stad?