Review TIP: Fluistervaren in Giethoorn inclusief Picknick

Review TIP: Fluistervaren in Giethoorn inclusief Picknick

U gaat met uw familie of vrienden fluisterend door Giethoorn in combinatie met een leuke boottocht en een lekkere picknick. U gaat met fluisterboten voor een picknick-fluister-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde, maakt een wandeling door dit prachtige dorp en gaat lekker genieten van een maaltijd.

Fluisterend Giethoorn
Lekker ontspannen en op een milieuvriendelijke wijze gaat u per fluisterboot het dorp en haar omgeving ontdekken. In de middag heeft u de tijd om het dorp lopend te bezoeken of een andere activiteit te ondernemen. We sluiten de dag af met een diner.

Voorbeeldprogramma:
Dit arrangement is op ieder gewenst tijdstip op de dag te beginnen. Bij aankomst kunt u genieten van 2 heerlijke kopjes koffie met appelgebak en slagroom.

Aansluitend gaat u een wandeling maken richting de fluisterboten en maakt u een picknick-fluister-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer ‘t Bovenwijde. Voor onderweg krijgt u een goed gevulde picknickmand mee aan boord zodat u onderweg lekker ergens aan kunt meren om te genieten van deze picknickmand. Dit heeft u ook wel nodig met dit actieve uitje. Lekker varen over de wateren, en ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Eenmaal terug, heeft u zelf nog even de gelegenheid om een wandeling te maken, een museum te bezoeken of lekker op een terrasje te zitten.

Afsluitend van de dag kunt u genieten van een 3-gangendiner of een Barbecue. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht!

punteren

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“We hebben erg genoten! Het varen was geweldig. We hadden geluk met het weer, maar bij slecht weer hadden we in een overdekte rondvaartboot gekund. Het eten was erg lekker en uitgebreid. Personeel zeer vriendelijk. De knapzak met lunch ruim voldoende. Niks op aan te merken, maar gewoon TOP!”
Olga Gangi geeft een 9.

“Het was geweldig verzorgd en vriendelijke bediening”
Anoniem geeft een 10.

“Wij hebben als familie een geweldige fijne dag gehad. Vooral voor onze familie vanuit het buitenland. Deze hadden dit nog nooit mee gemaakt De bediening was heel erg vriendelijk en het eten was lekker en goed. Het is zeker voor een herhaling vatbaar”
Arjan Draaisma geeft een 8.

Wilt u meer weten over het Fluisterend door Giethoorn tijdens dit leuke groepsuitje!?