Menu
Mode

I Am TOM(S)

Hoe kun je shoppen en tegelijkertijd goed doen? Met Toms! Als je een paar damesschoenen van Toms koopt help je meteen een arm kind aan een paar nieuwe schoenen. Aanvankelijk verkocht dit merk alleen Argentijnse espadrilles maar inmiddels zijn er allerlei leuke sandalen en wedges bijgekomen maar de schoenen zijn wel altijd van stof. Kijk zelf!

Hip and happening
De modellen zijn zo leuk en hip dat je echt geen weldoener hoeft te zijn om graag een paar schoenen van dit merk te willen dragen. De kleurtjes zijn helemaal goed en de modellen zijn basic, afgeleid van de espedrille maar soms uitgegroeid tot sandalen met een grote, hoge sleehak. Geweldige schoenen voor in de zomer in elk geval. Je krijgt al een zonnig humeur als je ze ziet. Elke zomer outfit wordt meteen een stuk modieuzer en actueler met een paar Toms.

Toms, ook voor jou
Bij Omoda kun je alle modellen en kleuren Toms vinden en je zult er zeker een paar schoentjes bij vinden die helemaal passen bij jouw persoon. Ga zelf maar eens kijken naar de collectie en maak je keuze. Je zult veel plezier hebben van je schoenen want ze zijn van prima kwaliteit. En hoewel ze er hip en happening uitzien, zijn ze niet zo trendy dat ze na één seizoen alweer uit de mode zijn.