Menu
Vrije tijd

Review tip: Rondvaart door de Biesbosch

2 uur durende rondvaart door de Biesbosch
Gedurende een twee uur durende vaartocht wordt het gehele gebied doorkruist en kunt u heerlijk genieten van de natuurschoon in de Biesbosch.

Gedurende een 2 uur durende rondvaart wordt het gehele gebied van de Biesbosch doorkruist. De 2 uur durende rondvaart vertrekt altijd vanaf Drimmelen! Tijdens de vaart kunt u een drankje nemen vanaf de bar en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt. De Brabantse Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden.

Bent u benieuwd naar wat voorgangers van deze rondvaart vonden? Bekijk dan de onderstaande reviews!

“Samen met mijn man, onze zoon en twee kleinkinderen hebben we een fantastische rondvaart gehad. Het was die dag bloedheet, dus we hebben niet lang buiten kunnen zitten, maar van binnenuit was het ook perfect. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Complimenten !!! Oja, alles was zo schoon, dat viel ons op. Groetjes van een tevreden familie.”
Winny Nierkens geeft deze rondvaart een 9

“Erg mooie tocht door de Biesbosch. Gelegenheid om zowel binnen als buiten te zitten op de boot. Commentaar van de kapitein was duidelijk, ook goed te horen op het dek. Er werd op goede momenten iets verteld – er was ook genoeg gelegenheid om rustig van de omgeving te genieten. Parkeergelegenheid was wel wat beperkt. Er was voor ons geen plek meer. Gelukkig mochten we onze auto voor de auto van de kassamedewerkster neerzetten.”
Alinda van der Schuur geeft deze rondvaart een 8

“De mensen van de Zilvermeeuw hebben een stommiteit van me prachtig opgevangen. De boot heeft op ons gewacht, en ons gezelschap kan toch mee. En het “betalen doet u straks maar” getuigd van een groot gevoel voor gastheerschap. Een prachtige dag, daar was iedereen van ons gezelschap het over eens. Echt aan te bevelen.”
Harry van den Bergh geeft deze rondvaart een 8

“Een fraaie tocht met in ons geval prachtig weer en zeer mooie wolkenluchten. Er wordt voldoende info gegeven, maar dit was op het achterdoek niet altijd goed te horen. Landschappelijk toch wat eentonig op den duur, 2 uur is naar mijn oordeel lang genoeg.”
Eltjo Wubbena geeft deze rondvaart een 7

Wilt u ook genieten van de rondvaart door de Biesbosch?