Menu
Vrije tijd

Review TIP: Vriendinnenarrangement – Samen heerlijk bijkomen

Neem uw vriendin, partner, moeder of dochter mee voor dit geweldige arrangement.

De 2e persoon ontvangt 50 % korting. Samen genieten van een wellness dag in het wellness center direct aan het strand van Noordwijk. Door de persoonlijke aandacht die onze schoonheidsspecialisten u geven kunt u bij ons weer helemaal tot uzelf komen en genieten van alle rust… één ding staat bovenaan: u keert volledig ontspannen en relaxed weer naar huis terug.

Review: ”Het was echt een super arragement. De 2 personen Esmee en Denise deden de massages fantastisch.Alles was tot in de puntjes geregelt. De lunch was echt genoeg en lekker. Het parkeren daar was ook echt top. We gingen echt zen naar huis. En wij komen nog een keer terug bij hun.”

Gezellig met een vriend of vriendin genieten van een dagje wellness?

Kom tot rust in een van de behandelruimtes. Het wellness center beschikt ook over een duo massage ruimte, wel zo gezellig. Daarnaast is er een aparte loungeruimte waar u op uw gemak een boek of magazine kan lezen, genieten van de rust of bijpraten met uw vriend of vriendin. Naast de loungeruimte zijn er ook diverse tafeltjes beschikbaar om te genieten van een gezonde, voedingsrijke lunch.

Het Aqua Center beschikt over een compact zwembad van 7 x 4 meter met dubbele jetstream, een sauna en een Turks stoombad.

Kom heerlijk genieten bij dit wellness centrum en geniet van de verschillende behandelingen.

Recreatief.nl