Menu
Vrije tijd

Review TIP: Weekendje weg in een 2CV

Wij bieden u een 2 daags arrangement waarbij u het verrassende landschap van Midden-Nederland ontdekt. U rijdt over kleine weggetjes langs, het water en de door polders. U overnacht in een stijlvolle B&B.

Romantisch rondreizen
Een weekend met een 2cv is gezellig en romantisch. Samen in de eend over kleine weggetjes, door mooie landschappen. Deze 2-daagse route leidt u door polders, langs plassen en over een aantal pontjes. U rijdt in een grote boog om de stad Utrecht heen. U komt door kleine dorpjes in het Gooi, de Vechtstreek, het Groene Hart en de Betuwe. Het bijzondere van dit arrangement is dat u het gebied waarschijlijk kent. Echter waar u normaal gesproken de doorgaande wegen neemt, ontdekt u nu hoe mooi het landschap is vanaf kleinere wegen en met lagere snelheden. Het routeboek voorziet u onderweg van toeristische informatie.

Overnachten
U overnacht in een stijlvol Bed & Breakfast waar u hartelijk wordt ontvangen! Wij maken gebruik van enkele gastvrije kleinschalige accommodaties met meestal een mooie eigenzinnige inrichting.

Programma
U kunt de eend vanaf 9 uur ophalen in Amersfoort. U krijgt een duidelijke instructie over het rijden met de 2cv van uw voorkeur. Voor onderweg krijgt u een routeboek mee. Zorgt u zelf voor de broodjes, want u krijgt ook een picknickmand mee. U overnacht op het platteland van de Alblasserwaard. De 2e dag kunt u het routeboek weer volgen en deelt u uw dag in zoals u dat wilt. Wij verwachten de eend voor 21 uur terug.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het uitje heeft een gemiddelde van een 10,0!
“Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Het was allemaal goed geregeld de tour en de B&B geweldig. Voor herhaling vatbaar en volgend jaar doen we het weer”
Sonja van den Hout geeft een 10!

Wilt u ook eens een Weekendje Weg in een 2CV?