Menu
Vrije tijd

Review top 3 daagse kerstarrangementen

De mooiste dagen van de jaar komen er weer aan!

Speciaal voor de kerstdagen hebben we een selectie van 3 daagse kerstarrangementen gemaakt. De mensen voor u zijn heel enthousiast over deze arrangementen en raden iedereen aan om de zelfde kerst te ervaren. Het is namelijk onvergetelijk.

3-Daagse Kerstaanbieding in Zeeland
Vier de kerstdagen aan de Zeeuwse kust in Renesse. Niet zelf koken en veel drukte hebben maar zelf ook eens genieten. Boek nu deze 3-daagse kerstaanbieding!

Yvonne Smolders beoordeeld met een 10
Super lokatie super diner en ontbijt en heel vriendelijk personeel! !! Zeker voor herhaling vatbaar!

Fer Beeren beoordeeld met een 9
Prima verblijf gehad , prijs kwaliteit verhouding 10+ ; schone verzorgde kamers ; ontbijt en diner’s waren goed tot uiterst goed verzorgd en smaakvol.

Theo dewitte beoordeeld met een 9
Alles was perfect

Vier de kerst in het land der 1000 bergen – Sauerland
De gezelligste tijd van het jaar en nergens is de omgeving en kerstsfeer gezelliger en mooier dan in ’t Sauerland! Heerlijk verwend worden met luxe en comfort in een prachtige omgeving en ouderwetse gezelligheid.

Boudewijn Loth beoordeeld met een 9
Komt voor herhaling in aanmerking

3-daags kerstarrangement in het mooie Twente
Tijdens de kerstdagen kunt u genieten in het meest complete hotel van Nederland. Wij bieden u een compleet verzorgd kerstarrangement aan. Ons hotel is tijdens de kerstdagen warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer.

Anoniem beoordeeld met een 10
Wij hebben echt genoten van dit kerstarrangement. Vooral het diner dansant vonden wij erg leuk. We vonden het ook heerlijk dat we tijdens de kerstdagen gebruik konden maken van de wellnessfaciliteiten.

Anoniem beoordeeld met een 8
Heerlijk relaxte kerstdagen met lekker eten, vriendelijk personeel en een prachtige omgeving.

S.J.P. v.d. Kraan beoordeeld met een 9
alles naar wens geweest.goede ontvangst,personeel,kamers alles prima. alleen jammer dat er geen lift is naar eerst etage maar weer wel naar de eetzaal.ook eten enontbijt was goed geregeld.

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl